donderdag 8 juli 2021

Plug-in hybride Jeep Grand Cherokee 4xe in beeld

AUTOWEEK
Plug-in hybride Jeep Grand Cherokee 4xe in beeld
Jeep komt met een volledig nieuwe Grand Cherokee, een SUV waar ook een plug-in hybride versie van komt. Het is die nieuwe Grand Cherokee 4xe waar Jeep nu de eerste foto's van vrijgeeft.
Lees verder

Alfa Romeo wordt 'Alfa e-Romeo' in 2024
Alfa Romeo staat aan de vooravond van een belangrijke koerswijziging. Het merk gaat vanaf 2024 als 'Alfa e-Romeo' door het leven, maar wat dat concreet inhoudt blijft vooralsnog in een dichte mist gehuld.
Lees verder

Officieel: Opel Manta keert terug
Opel brengt de Manta terug. Dat hebben we eerder gehoord, maar Opel lijkt het nu daadwerkelijk te menen. Medio dit decennium moeten er een volledig nieuwe Manta in de showrooms van Opel staan.
Lees verder

Ram laat elektrische 1500 zien
Als onderdeel van Stellantis heeft ook Ram een licht geworpen op wat het de komende jaren op EV-vlak allemaal gaat uitspoken. Het merk riep eerder al dat het met een elektrische 1500 zou komen en vandaag laat het merk van die auto een eerste designschets zien.
Lees verder

Dodge laat elektrische Charger zien
Dodge gaat geen elektrische auto's verkopen. Wel gaat het 'American eMuscle' verkopen. Aldus Dodge. Kortom: ook Dodge kan niet om elektrificatie heen en komt op termijn met volledig elektrische modellen. Het merk laat al de eerste flarden van z'n eerste gestekkerde spierbundel zien.
Lees verder