zondag 4 juli 2021

Porsche introduceert Cayenne Turbo GT

AUTOZINE
Porsche introduceert Cayenne Turbo GT
Porsche introduceert de topsporter onder de Cayennes: de nieuwe Cayenne Turbo GT. De 471 kW/ 640 pk sterke 4,0-liter V8-biturbomotor levert 67 kW / 90 pk en 80 Nm (totaal 850 Nm) meer dan de Cayenne Turbo Coup?. Daardoor neemt de standaardsprint vanuit stilstand naar 100 km/u nu 3,3 seconden in beslag (0,6 seconden sneller dande Turbo) en ligt de topsnelheid op 300 km/u (14 km/u sneller dan de Turbo).
Lees verder

Fiat introduceert 500 Yachting
De Fiat 500X Yachting is de eerste openlucht 500X. De introductieversie is net als de Fiat 500 Yachting ge?nspireerd op de luxe zeilsport en is leverbaar in een speciale kleurstelling die gewijd is aan de Yacht Club Capri. Het uiterlijk van de launch editions van de Fiat 500X en Fiat 500 Yachting zijn een eerbetoon aan de Yacht Club Capri; een van de meest prestigieuze zeilclubs in Itali?. De stijl is ge?nspireerd op zeilen en de elegantie van luxe boten. Zo is zowel de auto als kap blauw en verfraaien verchroomde designelementen beide modellen.
Lees verder

Maserati introduceert nieuwe uitvoering
Maserati introduceert drie exclusieve nieuwe uitvoeringen voor de Ghibli, Quattroporte en Levante, als onderdeel van de Modeljaar 22-vernieuwingen. De nieuwe GT, Modena en Trofeo zijn niet alleen ontwikkeld om aan de behoeften van klanten tegemoet te komen, maar ook om Maseratis merkwaarden beter tot hun recht te laten komen.
Lees verder

Renault werkt samen Envision AESC
Renault Group gaat een strategisch partnerschap aan met Envision AESC voor de vestiging van een gigafabriek in Douai, Frankrijk. De fabriek zal worden gebouwd in de buurt van Renault ElectriCity en zal ultramoderne, koolstofarme batterijen produceren met een competitief kostenplaatje. Op deze manier wil Renault Group elektrische mobiliteit in Europa toegankelijker maken. Renault Group ondertekent een protocolakkoord met de Franse startup Verkor om samen krachtige batterijen te ontwikkelen en te produceren, met het oog op een belang van meer dan 20% in het kapitaal van Verkor.
Lees verder

Kia lanceert de e-Niro Edition
Om overstappen op elektrisch rijden aantrekkelijker te maken, komt Kia met een nieuwe variant van de e-Niro. De nieuwe Edition is gebaseerd op de DynamicLine en voegt Privacy Glass, elektrisch verwarmbare voorstoelenen een elektrisch verwarmbaar stuurwiel toe. De Edition wordt geleverd met 17 inch lichtmetalen velgen en biedt bovendien onder meer een full map 10,25 inch navigatiesysteem met UVO Connect en Kia Live Services, adaptieve cruise control, climate control, smart key, Apple Carplay amp; Android Auto, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera.
Lees verder