Doorgaan naar hoofdcontent

Porsche's nooit gekomen MPV vanbinnen

AUTOWEEK
Porsche's nooit gekomen MPV vanbinnen
Met de introductie van de Cayenne ramde Porsche's sloopkogel een heilig huisje tegen de vlakte, maar het had niet veel gescheeld of het merk zou later zelfs met een personenbusje komen. Porsche laat nu zien hoe z'n uiteindelijk toch nooit op de markt gekomen personenbus er vanbinnen uitziet.
Lees verder

Prijs plug-in hybride Mercedes-Benz S-klasse bekend
Onlangs introduceerde Mercedes-Benz de eerste plug-in hybride versie van de nieuwe S-klasse. De Nederlandse importeur plakt nu ook een Nederlandse prijs op die Mercedes-Benz S580e.
Lees verder

Almeerder botst met autoriteiten wegens laadkabel op stoep
Een inwoner van Almere Buiten heeft een vervelende aanvaring met de autoriteiten gehad vanwege de laadkabel voor zijn Mitsubishi Outlander PHEV die over de stoep loopt. Ondanks de beste bedoelingen, wordt de man daarvoor beboet.
Lees verder

Mercedes-Benz Citan krijgt MBUX-systeem
De actuele Mercedes-Benz Citan valt vanbinnen op vrijwel geen enkele wijze te vergelijken met de overige modellen van Mercedes-Benz. De nieuwe Citan brengt daar mogelijk verandering in, de praktische Benz komt namelijk onder meer over Mercedes' MBUX-multimediasysteem te beschikken.
Lees verder

Polestar breidt uit naar nieuwe markten
Polestar gaat voor groei. Begin dit jaar was het merk actief in negen landen, maar aan het eind van dit jaar moeten dat er maar liefst 18 zijn.
Lees verder