dinsdag 6 juli 2021

Productie elektrische busjes Stellantis naar Britse Ellesmere Port

AUTOWEEK
Productie elektrische busjes Stellantis naar Britse Ellesmere Port
De van oudsher voor Vauxhall werkende fabriek in het Britse Ellesmere Port krijgt een nieuwe veel bredere taak: men gaat er de elektrische versies van verschillende compacte bestelbusjes van Stellantis bouwen.
Lees verder

DS 7 Crossback tot 5.000 euro goedkoper
Na het afprijzen van de 3 Crossback houdt DS de rol prijsstickers nog even ter hand. Na de kleinste cross-over van het merk wordt diens grotere SUV-broer een stuk goedkoper. De DS 7 Crossback wordt €3.000 tot zelfs €5.000 goedkoper.
Lees verder

Peugeot 9X8 is hybride hypercar
Peugeot gaat na jarenlange afwezigheid in 2022 weer meedoen aan het World Endurance Championship. Deze in elk opzicht buitenissige Peugeot 9X8 is de inzending waarmee Peugeot gaat meedoen aan de nieuwe hypercar-klasse van het kampioenschap: de LMH-klasse.
Lees verder

BMW X1 - Occasion aankoopadvies
De BMW X1 van de E84-generatie is gevoerd van 2009 tot 2015. We gaan eens na wat je aan een BMW X1 als occasion hebt. We lopen de plus- en minpunten met je langs en gaan in op de belangrijkste klachten van de BMW X1 occasion.
Lees verder

Renault deelt meer details over Master met brandstofcel
Renault werkt onder de noemer 'Hyvia' aan een toekomst waarin waterstof een belangrijke rol speelt. Het eerste wapenfeit voor het wagenpark is de komst van een Master met brandstofcel. Daar horen we nu meer over.
Lees verder