dinsdag 20 juli 2021

Ram 1500 TRX aangepakt door Apocalypse Manufacturing

AUTOWEEK
Ram 1500 TRX aangepakt door Apocalypse Manufacturing
Een standaard Ram 1500 TRX niet ruig genoeg? Het is bijna niet voor te stellen, maar voor het kleine deel van de mensheid dat die mening is toegedaan biedt het Amerikaanse bedrijf Apocalypse Manufacturing uitkomst. Maak kennis met de Ram 1500 TRX 6x6 'Warlord'.
Lees verder

Lamborghini verbreekt eigen productierecord met Urus
Lamborghini heeft zijn eigen productierecord verbroken met de Urus. In twee jaar tijd rolden namelijk 15.000 exemplaren van de super-SUV van de band. Het merk uit Sant'Agata Bolognese meldt verder cryptisch dat 'dit pas het begin is'.
Lees verder

Toyota's elektrische stadsbussen naar Nederland
Kijk niet gek op als je binnenkort fluisterstille stadsbussen van Toyota in Nederland ziet rondrijden. Louwman Group haalt als eerste de altijd volledig elektrische stadsbussen met Toyota-beeldmerken naar Nederland.
Lees verder

Volkswagen Passat onder het mes
Volkswagen voert een facelift door op de Passat. 'Maar de Passat is onlangs toch gefacelift?' - horen we je denken? Klopt als een bus, het is dan ook de Chinese Volkswagen Passat die een bijsnijsessie ondergaat.
Lees verder

Amerikaanse importeur Chinese auto's op de fles
Droevig nieuws uit de hoek van het Amerikaanse HAAH Automotive Holdings. Het bedrijf dat met man en macht heeft geprobeerd om Chinese auto's in de Verenigde Staten te slijten, heeft na zeven jaar faillissement aangevraagd.
Lees verder