woensdag 7 juli 2021

Rij-impressie: Jeep Wrangler Unlimited 4xe (2021)

AUTOFANS
Rij-impressie: Jeep Wrangler Unlimited 4xe (2021)
Taal Nederlands De Jeep Wrangler gaat voor groen door zijn diesel- en benzinemotoren in te ruilen voor een nieuwe plug-inhybrideaandrijving. Is de hardcore offroader soft geworden? Of is elektriciteit een grote hulp eenmaal de gebaande paden af? Autofans doet de test!
Lees verder

Officieel: Peugeot 9X8 is Franse terugkeer naar Le Mans (2021)
Taal Nederlands Peugeot keert volgend jaar terug naar de hoogste raceklasse van Le Mans. Daarvoor heeft het een gepast voertuig nodig natuurlijk. Deze 9X8 is dé hypercar die het Franse merk naar de overwinning moet sturen tijdens de 24 uur durende race.
Lees verder

Officieel: Lotus Emira, met vier of zes cilinders (2021)
Taal Nederlands Laat je de hypercar Evija even buiten beschouwing, dan is deze Emira het eerste volledig nieuwe model van Lotus sinds de Evora uit 2008. Tegelijk is de nieuwkomer wellicht de laatste Lotus die volledig rekent op een klassieke verbrandingsmotor.
Lees verder

Officieel: BMW 2 Reeks Coupé, met achterwielaandrijving en zescilinder (2021)
Taal Nederlands BMW heeft het doek gehaald van zijn nieuwe 2 Reeks Coupé. Zoals verwacht behoudt die zijn achterwielaangedreven basis en is er nog steeds sprake van een zes-in-lijn onder de kap. Manueel schakelen zit er voorlopig echter niet meer in.
Lees verder

Eerste test: Lynk & Co 01 (2021)
Taal Nederlands Streamingdiensten zoals Netflix en Spotify hebben het klassiek verdienmodel van de video- en muzieksector op hun kop gezet. Wat als je ook een auto kan streamen? Via een maandelijks abonnement, zonder voorschot of opzegkosten. Volvo's zustermerk Lynk & Co doet het met de 01.
Lees verder