donderdag 1 juli 2021

Unleashed bouwt gemoderniseerde Jaguar E-Type

AUTOWEEK
Unleashed bouwt gemoderniseerde Jaguar E-Type
Restomods, grondig gerestaureerde klassiekers die gedeeltelijk met moderne techniek worden volgestopt, lijken tegenwoordig helemaal behoorlijk populair. De Engelse restaurateur van Jaguars E-Type, E-Type UK, richt een merk op dat zich specifiek gaat bezighouden met het maken van gemoderniseerde E-Types. Dit is de eerste creatie van Unleashed, een E-Type Series 3 met diverse moderne snufjes.
Lees verder

Gefacelifte Volkswagen T-Roc zonder camouflage
Gesnapt: de gefacelifte Volkswagen T-Roc zonder camouflage. De Volkswagen T-Roc krijgt nieuwe bumpers én vernieuwde koplampen en achterlichten.
Lees verder

Kia e-Niro tijdelijk ook als Edition
De Kia e-Niro is er tijdelijk ook als Edition. De Edition is gebaseerd op de DynamicLine-uitvoering en heeft zonder meerprijs diverse opties standaard.
Lees verder

Joep Schuurman eigenaar Carrec Technocenter
Joep Schuurman verhuist bij de Klokje Rond-garage van de loonlijst naar de directiestoel. Na twaalfenhalf jaar dienst bij Carrec Technocenter neemt hij het bedrijf over.
Lees verder

Hyundai Nexo tot 14.000 euro goedkoper
De prijs van de Hyundai Nexo ligt voortaan een stuk lager. De elektrische waterstof-SUV wordt tot 14.000 euro goedkoper en kost voortaan minder dan 70 mille.
Lees verder