vrijdag 9 juli 2021

Volkswagen Golf R Variant: driften met het hele gezin (2021)

AUTOFANS
Volkswagen Golf R Variant: driften met het hele gezin (2021)
Taal Nederlands Volkswagen leidt opnieuw een breakversie af van zijn Golf R. Die krijgt net als de vijfdeurs 320 pk onder de motorkap en... een driftmodus. Of je kinderen op de achterbank dat laatste op prijs zullen stellen?
Lees verder

Bentley Flying Spur gaat ook aan de stekker
Taal Nederlands Na de Bentayga krijgt ook de Flying Spur bij Bentley een stekkervariant. Die zet de Britse elektrificatieplannen kracht bij en krijgt een krachtigere aandrijflijn dan de stekker-SUV.
Lees verder

Was het nu 1984 of 1991? Het beste jaar voor auto's - RoadTrip #41
Taal Nederlands In deze aflevering van RoadTrip keren Wim en Yves terug naar hun geboortejaren. Welk jaar bracht de beste auto's voort: 1984 (Wim) of 1991 (Yves)?
Lees verder

Opel wil vanaf 2028 alleen nog elektrisch
Taal Nederlands Het lijstje van automerken die de volgende jaren alleen nog elektrisch verder willen gaan wordt weer uitgebreid. Vanaf 2028 wil Opel in Europa alleen nog elektrische modellen op de markt brengen.
Lees verder

Lamborghini Aventador Ultimae: eentje voor de geschiedenisboeken (2021)
Taal Nederlands Bij Lamborghini vieren ze een einde van een tijdperk. Want met het nakende pensioen van de Aventador komt er ook een einde aan de mythische 6.5-liter V12 van het merk. De toekomst is geëlektrificeerd, waardoor de Aventador LP 780-4 Ultimae de atmosferische V12 mee neemt in zijn graf. Met een laatste zwanenzang van 780 pk.
Lees verder