zondag 11 juli 2021

Volkswagen ID ontvangt eerste update

AUTOZINE
Volkswagen ID ontvangt eerste update
Met ingang van deze zomer gaat Volkswagen modellen uit de ID. Family regelmatig voorzien van software-updates die via de ingebouwde simkaart naar de auto gezonden worden. In juli 2021 wordt de nieuwste softwareversie ID.Software2.3 via mobiele data-overdracht geleverd aan ID.3-klanten die lid zijn van de First Movers Club. Updates voor alle ID.3-, ID.4- en ID.4 GTX-klanten volgen aansluitend. In de toekomst wil Volkswagen de software in zijn ID.-modellen elke twaalf weken updaten.
Lees verder

Hyundai sluit zich aan bij RE100
Vijf aan Hyundai Motor Group gelieerde ondernemingen, waaronder Hyundai Motor Company (Hyundai Motor) en Kia Corporation (Kia), treden toe tot de RE100 van Climate Group. RE100 (Renewable Energy 100 Percent) is een wereldwijd initiatief dat zich inzet voor 100 % hernieuwbare energie. Samen met driehonderd andere wereldwijde bedrijven is Hyundai Motor Group van plan om de inspanningen op het gebied van duurzame ontwikkeling en CO2-neutrale bedrijfsvoering te versnellen.
Lees verder

Cupra Leon krijgt 5 EuroNCAP sterren
CUPRA bouwt niet alleen sportieve autos, maar levert ook veilige modellen. Dat onderstreept de CUPRA Leon e-HYBRID, die door de toonaangevende botsveiligheidsinstantie Euro NCAP is bekroond met de maximale veiligheidsscore van vijf sterren.
Lees verder

Opel prijst vernieuwde Grandland
Opel maakt de prijzen van de vernieuwde Grandland bekend. De grote SUV van Opel biedt een vernieuwd design en keuze uit diverse aandrijflijnen, waaronder twee plug-in hybrideversies. Het model is ook leverbaar met nieuwe technologie, waarbij de adaptieve IntelliLux LED Pixel Light en Night Vision hun debuut maken. De productie in het Duitse Eisenach start komend najaar.
Lees verder

Vernieuwde Mercedes-AMG 4d nu bestellen
In modeljaar 2021 is de Mercedes-AMG GT 4-Door Coup? leverbaar met een breder scala aan individualiseringsmogelijkheden. Klanten hebben een uitgebreidere keuze aan velgen, bekledingen, sierdelen en lakken. Daarnaast is er een exclusieve Edition die met alle motorvarianten kan worden gecombineerd. Het nieuw afgestelde onderstel belooft bovendien een grotere spreiding tussen sportiviteit en comfort. De zescilinders van de AMG GT 4-Door Coup? MY 2021, die vanaf augustus bij de Europese dealers staan, zijn nu te bestellen. Consumentenadviesprijzen beginnen bij 129.212 euro.
Lees verder