Doorgaan naar hoofdcontent

Volkswagen T-Roc Cabrio mag nog even blijven

AUTOWEEK
Volkswagen T-Roc Cabrio mag nog even blijven
De T-Roc Cabrio is een bijzondere rariteit in het Volkswagen-gamma. Het is niet alleen een driedeurs cabriolet op basis van een vijfdeurs cross-over, maar ook nog eens een van de weinig open modellen van de volumemerken. De T-Roc wordt binnenkort gefacelift en nu is duidelijk dat ook de T-Roc Cabrio tijdens die op stapel staande bijpuntronde wordt meegenomen.
Lees verder

Toyota verbreekt eigen verkooprecord
Toyota heeft een zeer voorspoedig halfjaar achter de rug. In de afgelopen zes maanden verkocht het merk meer auto's dan ooit tevoren, met als kers op de taart een verkooprecord in de maand juni. Ook het aandeel geƫlektrificeerde auto's in de verkoopmix ging omhoog.
Lees verder

Toyota GR Parts Concept is extreem uithangbord
Een standaard Toyota GR86 iets te mild? Dan kun je natuurlijk aankloppen bij diverse tuningbedrijven, maar Toyota biedt zelf ook enkele accessoires aan in de vorm van 'GR Parts'. De heftig bespoilerde GR Parts Concept dient als studiemodel voor de ontwikkeling van die onderdelen.
Lees verder

Volkswagen boekt recordwinst in eerste halfjaar
Autofabrikanten doen in de eerste helft van 2021 goede zaken. Volkswagen sluit zich daarbij aan en boekt in de eerste zes maanden van dit jaar een recordwinst. Wel ziet het concern enkele beren op de weg voor de tweede helft van het jaar.
Lees verder

Audi Q4 e-tron ook als 45 e-tron quattro
De Audi Q4 e-tron komt ook als 45 e-tron quattro. Die schuift Audi, zoals de naam al doet vermoeden, tussen de 40 en 50 in het aanbod en wordt zodoende de voorlopige subtopper.
Lees verder