maandag 5 juli 2021

Volvo en Joulz werken samen

AUTOZINE
Volvo en Joulz werken samen
Volvo Nederland en Joulz zijn een samenwerking gestart om de overstap naar elektrisch rijden in Nederland te versnellen. Bij aanschaf van een ge?lektrificeerde Volvo verzorgt Joulz het proces van aanschaf, installatie en onderhoud van een laadpaal thuis.
Lees verder

Nissan onthult EV36Zero
Nissan onthult Nissan 36Zero, een Electric Vehicle (EV) Hub van J 1 miljard en een wereldprimeur op het gebied van ecovriendelijke EV-productie. Nissan EV36Zero is gecentreerd rond de fabriek in Sunderland, Groot-Brittannie, en geeft het streven naar CO2-neutraliteit een extra impuls. Bovendien biedt Nissan EV36Zero een nieuwe totaaloplossing voor emissievrij rijden.
Lees verder

Skoda ENYAQ iV als Founders Edition
2020 stond voor Skoda geheel in het teken van het 125-jarig bestaan van het merk. Als ode aan de oprichters, V?clav Laurin en V?clav Klement, brengt Skoda de gelimiteerd beschikbare ENYAQ iV Founders Edition uit. Enkele exemplaren van deze bijzondere, elektrisch aangedreven SUV zijn nu ook in Nederland beschikbaar.
Lees verder

Abarth introduceert 695 Esseesse
Abarth introduceert de 695 Esseesse. Deze speciale editie wordt geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 1.390 stuks, verdeeld in 695 Scorpion Black en nog eens 695 in Campovolo Grey. De Abarth 695 Esseesse staat na de zomer bij de Nederlandse Abarth-dealer vanaf 43.265 euro inclusief btw, bpm en afleverkosten.
Lees verder

Autotest: Fiat Tipo Cross
De Fiat Tipo is een middelgrote auto waarbij het vooral draait om de functionaliteit en de prijs. Maar dat wil niet zeggen dat de Tipo geen leuke auto kan zijn! Dus toen Fiat de Tipo moderniseerde voor modeljaar 2021 werd een bijzondere uitvoering toegevoegd. Voortaan is de Tipo ook verkrijgbaar als avontuurlijke "Cross". Dat geeft dubbel reden om de Fiat Tipo opnieuw te testen...
Lees verder