maandag 12 juli 2021

Volvo vergroot aandeel in Polestar

AUTOWEEK
Volvo vergroot aandeel in Polestar
Volvo vergroot z'n aandeel in Polestar. Het merk waar Polestar vier jaar geleden van losweekte wordt zodoende voor bijna de helft weer eigenaar.
Lees verder

Vernieuwde Xpeng G3i vanuit alle hoeken
Als het aan de Chinese fabrikant Xpeng ligt, bevolken zijn elektrische modellen straks in grote aantallen het Europese wegennet. De G3 waarmee het merk in Noorwegen voet aan wal zette op Europese bodem, is nu in gefacelifte vorm gepresenteerd.
Lees verder

Audi Q6 e-tron voor het eerst in het openbaar
We dachten de voor ons bestemde Audi Q6 e-tron al in grote lijnen gezien te hebben, maar deze spyshots vertellen toch een iets ander verhaal.
Lees verder

Volkswagen Up – 2013 – 415.602 km - Klokje Rond
Met dank aan de vorige eigenaar, kunnen we hier wel stellen. Die reed namelijk sinds 2013 dik 95.000 kilometer per jaar met deze Up, om er in 2017 afscheid van te nemen. Tijd voor vader en zoon Lukens om hun slag te slaan en voor een prikkie een keurige VW voor de vrouw des huizes aan te schaffen. De teller is de vier ton gepasseerd, we zijn benieuwd hoe de techniek eraan toe is.
Lees verder

Terugkeer van wankelmotor bij Mazda toch nog vaag
Mazda sprak de afgelopen jaren regelmatig de wens uit om weer een wankelmotor te gaan gebruiken. De volledig elektrische MX-30 zou 'm als range-extender krijgen, hoorden we vorig jaar. Nu is Mazda toch weer wat voorzichtiger.
Lees verder