dinsdag 3 augustus 2021

Audi RS3 Limousine is klassekoning op de Nürburgring-Nordschleife

AUTOWEEK
Audi RS3 Limousine is klassekoning op de Nürburgring-Nordschleife
In het sportieve hoekje van autoland lijkt weinig zo relevant als de tijd waarin een model over de Nürburgring-Nordschleife gejaagd kan worden. Goed nieuws voor wie geeft om rondetijden op het ruim 20 kilometer lange circuit én in de markt is voor de nieuwe RS3: Audi's nieuwe krachtpatser mag zich de snelste Ringknaller in z'n klasse noemen.
Lees verder

Porsche bouwt auto's met 'nepchips' wegens chiptekort
Porsche gaat auto's voorzien van 'nepchips' om ze toch af te kunnen leveren ondanks het tekort aan microchips. Later worden de werkelijke chips dan alsnog in de auto's gezet.
Lees verder

BYD: 'Nederlandse marktstrategie volgt binnenkort'
De Chinese fabrikant Build Your Dreams doet goede zaken met zijn volledig elektrische Han EV. Van de elektrische sedan zijn in China al 100.000 stuks verkocht. Een succesnummer dus. Interessant, de Han EV staat namelijk mogelijk ook op de rol voor komst naar Europa.
Lees verder

Amerikanen willen 'alcoholslot' verplichten in nieuwe auto's
In de Verenigde Staten werkt men aan wetgeving om een vorm van een alcoholslot in auto's verplicht te maken. Over enkele jaren zouden nieuwe auto's dan moeten ingrijpen als ze 'merken' dat de bestuurder onder invloed is.
Lees verder

Extra heftige Toyota GR Yaris weer gesnapt
De GR Yaris is in elk opzicht een regelrechte blaaskak, maar Toyota is nog niet klaar met z'n 261 pk en 360 Nm sterke knotsgekke hothatch. Op de Nürburgring-Nordschleife
Lees verder