zaterdag 21 augustus 2021

Autotest: Mercedes-Benz G-Klasse

AUTOZINE
Autotest: Mercedes-Benz G-Klasse
Mercedes-Benz heeft als motto "het beste of niets". Bij één model ligt dat echter anders. De G-Klasse is een auto van extremen. De G-Klasse is niet alleen een functionele terreinwagen, maar ook zo snel als een sportwagen. En de G-Klasse is niet alleen heel ruim, maar ook zo luxueus als een limousine. Is het motto voor de G-Klasse daarom "alles of niets"?
Lees verder

Range Rover Velar aangepast voor 2022
Land Rover heeft de Range Rover Velar aangepast voor modeljaar 2022 met tal van visuele en technische vernieuwingen. Zo kunnen kopers van een Range Rover Velar die de auto verder willen personaliseren en exclusiever willen maken nu ook kiezen uit veertien zeer onderscheidende kleuren uit het SV Bespoke Premium Palette en een persoonlijke tint laten mengen via het Match To Sample-programma. Specifiek ontwikkelde tinten, zoals Tourmaline Brown Ultra Metallic, zijn leverbaar in hoogglans en satijnglans.
Lees verder

Lexus prijst NX modeljaar 2022
Lexus geeft de vanafprijs van de vernieuwde NX vrij, namelijk 59.990 euro. Ook maakt Lexus de vanafprijs bekend van een speciale introductie-uitvoering, de Launch Edition die als NX 350h AWD (All Wheel Drive) begint bij 69.990euro. De Lexus NX is voor het eerst leverbaar als Plug-in Hybrid (NX 450h+) en staat vanaf het einde van het jaar bij de dealer.
Lees verder

Mustang Mach-E krijgt Frost White pakket
Ford kondigt een Frost White pakket aan voor de Mustang MACH-E, dat met zijn kraakheldere witte afwerkingen en details binnenin en buiten, hoofden moet doen draaien. Het is de eerste keer dat Ford een wit-op-wit styling aanbiedt voor een Mustang-model. Het nieuwe pakket wordt geleverd met de Star White Metallic tri-coat carrosseriekleur en bevat unieke Star White buitenspiegelkappen en wielkastlijsten.
Lees verder

Autotest: Skoda Fabia
Een feestje is pas gezellig als er drank wordt geschonken? En een auto is pas aantrekkelijk met extravagante vormgeving en uitzonderlijke techniek? Als dat waar is dan moet de Skoda Fabia een ontzettend saaie auto zijn. Toch is juist de vierde generatie van de compacte Skoda interessanter dan ooit tevoren. Hoe dan wel?
Lees verder