dinsdag 31 augustus 2021

Baojun KiWi EV is elektrische stadsauto

AUTOWEEK
Baojun KiWi EV is elektrische stadsauto
Ook in tijden met relatief veel groot nieuws is er ruimte in te zoomen op een eigenaardigheidje dat zich ver buiten de Nederlandse grenzen afspeelt. We komen weer uit in China, waar Baojun een van z'n kleine EV's een nieuwe naam geeft.
Lees verder

Vernieuwde Ford Focus vanuit alle hoeken
De dit jaar drie jaar oude vierde generatie Ford Focus staat op het punt een facelift te ondergaan. Op deze kakelverse set spionagefoto's is die nieuwe beter dan ooit tevoren te zien.
Lees verder

DS 4 krijgt volledig elektrische versie
DS maakt redelijk wat haast met het uitzwaaien van de verbrandingsmotor. Zoals we eerder al hoorden verschijnen er vanaf 2024 enkel nog elektrische modellen, waaronder een elektrische DS 4 en een nieuwkomer op een nieuw platform van Stellantis.
Lees verder

Lotus: vier EV's binnen vijf jaar
Nu Lotus onder de vleugels van het vermogende Geely opereert, ziet de toekomst van het van origine Engelse sportwagenmerk opeens heel anders uit. Lotus geeft aan dat het binnen nu en vijf jaar maar liefst vier volledig elektrische modellen lanceert.
Lees verder

Hyundai Ioniq 5 Robotaxi kan autonoom rijden
Hyundai heeft een met slimme hard- en software volgepropte Ioniq 5 gepresenteerd. We maken digitaal kennis met de Hyundai Ioniq 5 Robotaxi, een Ioniq 5 die geheel zelfstandig kan rijden.
Lees verder