maandag 9 augustus 2021

Barrelbrigade 2021 - Peugeot Partner - Op de rollenbank

AUTOWEEK
Barrelbrigade 2021 - Peugeot Partner - Op de rollenbank
Dat Nic niet het beste barrel uit de historie heeft gekocht, is wel duidelijk. De technische keuring werd een afgang en daarbij werd een al niet te beste uitslag op de rollenbank voorspeld. In elk geval is de intercoolerslang toen weer op zijn plek teruggezet en voorzien van een tie-wrap. Die gaat dus nergens meer heen. "Sindsdien rijdt de auto merkbaar vlotter. Het zou me niets verbazen als hij boven verwachting scoort", aldus Nic. Dat is een veilige uitspraak, want het is natuurlijk maar net ...
Lees verder

Radford 62-2 is moderne klassieker
Radford is een uit het verleden teruggekeerde coachbuilder die vandaag zijn eerste nieuwe auto in jaren laat zien. Dit is de Radford Type 62-2, een tot 62 stuks gelimiteerde klassiek ogende sportcoupé.
Lees verder

365 pk voor Ford Focus ST
Van de huidige generatie Focus heeft Ford nooit een RS-versie gemaakt. Wie daar tot op de dag van vandaag van baalt, kan bij de Ford-adepten van het Engelse Mountune aankloppen voor een Focus ST die puur wat vermogen betreft de RS-versie van de vorige Ford Focus om de oren slaat.
Lees verder

Volkswagen-CEO: 'Automatisering leidt niet tot banenverlies'
Herbert Diess, de topman van de Volkswagen Groep, denkt niet dat er in de nabije toekomst per se minder mensen nodig zijn in de auto-industrie ondanks automatisering van sommige productieprocessen. Ook de opkomst van de elektrische auto ziet hij niet als gevaar voor de werkgelegenheid.
Lees verder

Alfa Romeo Tonale voor het eerst te zien
De laatste keer dat Alfa Romeo een nieuw model op de markt bracht, was in 2016. In dat jaar lanceerde Alfa Romeo namelijk de Stelvio, een SUV die volgend jaar gezelschap krijgt van een nieuwe compactere cross-over van het merk. Die nieuwe kleine hoogpotige luistert waarschijnlijk naar de naam Tonale. Vandaag is die Tonale voor het eerst voorbij de lens van onze spionagefotograaf gereden.
Lees verder