woensdag 4 augustus 2021

'Chiptekort schaadt auto-industrie langer en ernstiger dan corona'

AUTOWEEK
'Chiptekort schaadt auto-industrie langer en ernstiger dan corona'
Over corona wordt steeds minder gesproken door autofabrikanten, over het nijpende chiptekort des te meer. De CEO van VNC Automotive, een bedrijf dat zich specialiseert in connectiviteitsoplossingen voor de auto-industrie, luidt de noodklok.
Lees verder

Nikola's afgeschoten Badger en nieuwe elektrische vrachtwagen op patentbeeld
AutoWeek heeft exclusief nieuw beeldmateriaal van twee door financieel wanbeleid geplaagde modellen van Nikola Motor Corporation te pakken. Het gaat om patenttekeningen van een nieuwe volledig elektrische vrachtwagen én om platen van de helaas afgeschoten Badger.
Lees verder

Mercedes-Benz E 320 CDI Combi – 2006 – 557.864 km - Klokje Rond
Toen Remco Gärtener zijn Mercedes kocht, had die al een Klokje Rond-waardige kilometerstand. In drie jaar tijd reed hij er nog eens ruim 100.000 kilometer bij. "Nu is het de sport om te kijken hoe ver hij komt", zegt Remco. "Want als je de kosten gaat bekijken, had hij al lang de deur uit gemoeten."
Lees verder

Auto ombouwen tot camper: dit zijn de eisen
Campers zijn populairder dan ooit. Natuurlijk kun je voor tienduizenden euro's een hyperluxe nieuwe camper kopen, maar ook op de occasionmarkt is er breed aanbod. Tenslotte kun je zelf nog een (bestel)auto omtoveren tot camper en ook tegen gereduceerde mrb rijden. Waar moet je in dat geval op letten?
Lees verder

Ook Subaru Forester krijgt Wilderness-versie
Met een Subaru sla je in de blubber niet snel een modderfiguur en voor de Wilderness-uitvoeringen is al helemaal geen heuvel hobbelig genoeg. Van de Outback bestond zo'n Wilderness-uitvoering al en nu dient de volgende Subaru zich aan voor een ophoogessie: de Forester.
Lees verder