woensdag 4 augustus 2021

De BMW Group op de IAA MOBILITY 2021-show: Open discussies over de duurzame mobiliteit van de toekomst - persoonlijk ...

BMW GROUP
De BMW Group op de IAA MOBILITY 2021-show: Open discussies over de duurzame mobiliteit van de toekomst - persoonlijk in München en digitaal over de hele wereld.
+++ IAA vindt voor het eerst plaats in het huis van de BMW Group +++ Innovaties en nieuwe technologieën voor toekomstige mobiliteit +++ Focus op circulaire economie, duurzaamheid en stedelijke mobiliteit +++
Lees verder

BMW Motorrad en Marshall kondigen strategisch partnerschap aan.
Innovatie en premium kwaliteit voor toekomstige BMW Motorrad geluidssystemen. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

De BMW Group op de IAA Mobility 2021 in München.
Rijplezier in verschillende vormen, innovaties die zijn ontworpen om de duurzaamheid over de hele linie te vergroten en visies voor de stedelijke mobiliteit van morgen vormen de kern van de aanwezigheid van de BMW Group op de IAA Mobility 2021-show. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

De nieuwe BMW R 18 Transcontinental en de nieuwe BMW R 18 B.
De nieuwe BMW R 18 Transcontinental en BMW R 18 B: de Big Boxer als Grand American Tourer voor luxueus reizen en als Bagger voor cruisen als op een Amerikaanse highway.
Lees verder

MINI op IAA Mobility 2021 in München.
MINI profileert zich als een toekomstgericht merk dat onderscheidend design de toekomst in leidt, positieve impulsen geeft, duurzaamheid combineert met emoties en de mens centraal stelt bij de productontwikkeling. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder