donderdag 5 augustus 2021

Dit is Albert, een McLaren Speedtail

AUTOWEEK
Dit is Albert, een McLaren Speedtail
Een opvallend bericht uit de hoek van McLaren. McLaren stelt Albert namelijk aan het publiek voor. Albert is geen nieuwe werknemer, maar een McLaren Speedtail. Hoe zit dat?
Lees verder

Volvo C40 Recharge - Eerste kennismaking
Volvo heeft de C40 klaarstaan. Deze coupé-achtige variant op de succesvolle XC40 komt pas komende herfst alleen met volledig elektrische aandrijflijn, maar wij mogen er vast in en omheen kijken. Leuke bonus: hij geeft ons een sneak preview op de pas voor volgend jaar op stapel staande facelift van de XC40.
Lees verder

Alfa Romeo: zeven sportieve hoogtepunten
Alfa Romeo heeft vanaf 2027 enkel nog elektrische auto's in het aanbod. Iets waar de echte Alfisten waarschijnlijk even behoorlijk van moeten slikken. Gelukkig hebben we de bestaande Alfa Romeo's nog. Deze zeven modellen die wel raad wisten met benzinekracht zullen we in ieder geval nooit meer vergeten.
Lees verder

New York International Auto Show afgelast uit vrees voor Delta-variant coronavirus
De New York International Auto Show gaat ook in 2021 niet door. Dat maakt de organisatie achter de normaal gesproken jaarlijks in Big Apple gehouden autobeurs bekend. De reden achter het afgelasten van de autoshow laat zich eenvoudig raden. De organisatie maakt zich naar eigen zeggen zorgen om het groeiende aantal besmettingen met de Delta-variant van het coronavirus.
Lees verder

Azani is nieuwe supercar uit India
Het in 2014 opgerichte Mean Metal Motors heeft de Azani digitaal gepresenteerd. De Azani is net als vrijwel elke supercar van een relatief nieuwe autofabrikant volledig elektrisch en is - hoe kan het ook anders - zo'n 1.000 pk sterk. Volgens Mean Metal Motors is de Azani de eerste elektrische supersporter uit India.
Lees verder