woensdag 18 augustus 2021

Dit lees je in AutoWeek 33

AUTOWEEK
Dit lees je in AutoWeek 33
AutoWeek 33 ligt vanaf morgen in de winkels of ploft deze week op je deurmat. Natuurlijk hebben we ook deze week weer voor jullie de spreekwoordelijke sterren van de autohemel geschreven. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?
Lees verder

Weblog: Popup - Weblog
Je kon erop wachten. Seat zoekt het hogerop met een eigen submerk en de bijpassende presentatievormen. Al die nieuwe of pseudo-nieuwe spelers moeten zich zogenaamd van het establishment onderscheiden en omdat mensen gewoontedieren zijn, doen ze dat allemaal op dezelfde manier. Tesla heeft of had stores, Polestar spaces, Lynk speciale clubs, dus wat let de Spanjaard. Het recept: Online bestellen, analoog de koopdrang voorbewerken met een stuk beleving naar de mensen toe. Fascinerend wel hoe ...
Lees verder

Volvo XC40 P8 Recharge - Welkom Duurtest
We hebben een half jaar geleden onze eerste Volvo XC40-duurtester ingeleverd, de Recharge T5, maar nu beginnen we aan een tweede. De XC40 Recharge P8, een volledig elektrische in plaats van een plug-in hybride.
Lees verder

Chevrolet Corvette Z06: tijdelijke subtopper in beeld
Met de huidige generatie Corvette Stingray brak Chevrolet op intense wijze met het verleden. De Chevrolet Corvette heeft z'n motor namelijk niet voorin, maar achter de voorstoelen liggen. Gelukkig blijft er ook veel bij het oude. Zo heeft de Corvette gewoon weer een V8 en komt er in ieder geval weer een extra heftige Z06-versie van. Die Chevrolet Corvette Stingray Z06 is op een nieuwe set spionagefoto's op de Nürburgring-Nordschleife in actie te zien.
Lees verder

Nissan Z: helemaal officieel met 400 pk
De inmiddels hoogbejaarde Nissan 370Z heeft eindelijk een opvolger. We maken digitaal kennis met de simpelweg Nissan Z geheten vervanger, een 400 pk sterke spierbundel!
Lees verder