dinsdag 31 augustus 2021

DS 3 Crossback E-Tense krijgt grotere actieradius

AUTOWEEK
DS 3 Crossback E-Tense krijgt grotere actieradius
DS voert een modeljaarupdate op de 3 Crossback. De reeks aanpassingen is bescheiden, maar heeft vooral voor de elektrische 3 Crossback E-Tense een positief effect.
Lees verder

Toyota Tundra 5.7 V8 (2007) - 465.294 km - Klokje Rond
Grote woorden gebruikt Emery Herman als hij zich aanmeldt voor Klokje Rond. Zijn Toyota Tundra moet wel zo'n beetje perfect zijn. Nadat de afspraak is gemaakt, nemen de zenuwen toe: er komen wel erg veel vragen, mitsen en maren. Kom nou maar gewoon langs. Joep Schuurman slijpt de messen en neemt de grote pick-up – niet bepaald zijn favoriete type voertuig – eens goed onder de loep.
Lees verder

Ford Fiesta en Ford Granada - In het Wild
Soms tref je een stel auto's op straat waarvan je haast zeker weet dat ze van één eigenaar zijn. Dat geldt zeker voor dit leuke Ford-duo. Vrijwel even oud, maar van een compleet verschillende snit.
Lees verder

Audi Grandsphere Concept klaar voor IAA
Audi geeft ons een inkijkje in de toekomst aan de hand van drie conceptauto's, waarvan de eerste reeds onthuld is. De tweede, de Grandsphere Concept, wordt voorafgaand aan de IAA in München onthuld. Niet voordat Audi er nog wat teaserfoto's van deelt.
Lees verder

Jeep Grand Commander vernieuwd
De inkt van de brochure van de Commander is nog niet droog of Jeep trekt het doek van de gefacelifte Grand Commander. Ondanks dat die twee modellen wat naamgeving betrekt aan elkaar gerelateerd lijken, zijn ze dat niet.
Lees verder