dinsdag 31 augustus 2021

DS 4 krijgt volledig elektrische versie

AUTOWEEK
DS 4 krijgt volledig elektrische versie
DS maakt redelijk wat haast met het uitzwaaien van de verbrandingsmotor. Zoals we eerder al hoorden verschijnen er vanaf 2024 enkel nog elektrische modellen, waaronder een elektrische DS 4 en een nieuwkomer op een nieuw platform van Stellantis.
Lees verder

Dacia laat flarden Jogger zien
Dacia breidt zijn modelfamilie tijdens de IAA van München uit met de Jogger, een nieuwe stationwagen met plek voor maximaal zeven inzittenden. Dacia heeft nu flarden van die nieuwe praktische stationwagen in een teaservideo laten zien.
Lees verder

Politie wil kentekencamera's gebruiken voor opsporing personen
De Landelijke Politie wil de camera's die boven de snelwegen hangen voor kentekenregistratie ook gaan gebruiken om personen op te sporen. Eerder kwam aan het licht dat dit al sporadisch gebeurde, ook al is dat formeel nu nog niet toegestaan.
Lees verder

Nul Latin NCAP-sterren voor Renault Duster en Suzuki Swift
De Zuid- en Midden-Amerikaanse tak van de Global NCAP heeft de Renault Duster en de Suzuki Swift aan gort gereden. Het resultaat van het aan bonken rijden van die twee auto's is echter niet al te positief. Sterker nog, het resultaat is ronduit beroerd. Zowel de Duster als de Swift keren met geen enkele NCAP-ster huiswaarts. In Europa hoeven Duster- en Swift-rijders zich echter geen zorgen te maken.
Lees verder

Elektrische Ford E-Transit komt naar Europa
Ford gaat met de E-Transit de strijd aan in het steeds drukkere volledig elektrische bestelautoaanbod. Nu is ook de Europese versie van de E-Transit onthuld.
Lees verder