woensdag 11 augustus 2021

Elektrische BMW iX3 vernieuwd

AUTOWEEK
Elektrische BMW iX3 vernieuwd
BMW voert een facelift door op de volledig elektrische iX3. De elektrische SUV wordt vanbinnen én vanbuiten aangescherpt. BMW spreekt zelf van een 'geheel nieuwe' iX3, maar van een generatiewissel is absoluut geen sprake. De vernieuwde BMW iX3 is per direct te bestellen.
Lees verder

Audi Q5 e-tron is nieuwe elektrische SUV
Audi voegt een nieuwe elektrische SUV toe aan z'n portfolio. De E-tron, E-Tron Sportback, Q4 e-tron en Q4 e-tron Sportback krijgen gezelschap van de Q5 e-tron!
Lees verder

VS willen diverse assistentiesystemen in auto's verplichten
In de Verenigde Staten is het 1 biljoen dollar kostende 'infrastructuurpakket' van president Biden aangenomen door de senaat. In dat pakket blijken onder meer ook eisen voor veiligheidssystemen van nieuwe auto's te zitten.
Lees verder

Watt Electric Vehicle Company komt met elektrische bedrijfswagens
Watt Electric Vehicle Company (WEVC) gaat jaarlijks 5.000 elektrische bedrijfswagens bouwen in het Verenigd Koninkrijk. De eerste prototypes worden in het eerste kwartaal van volgend jaar verwacht.
Lees verder

VVN: 'Telefoon op schoot tijdens rijden ook gevaarlijk'
Een rechter bepaalde deze week dat een automobilist onterecht beboet was, omdat hij niet met z'n telefoon in de hand reed maar deze op schoot had liggen. Veilig Verkeer Nederland hekelt de uitspraak, want dit kan alsnog gevaarlijke situaties in de hand werken.
Lees verder