donderdag 12 augustus 2021

Elektrische Chevrolet Silverado draait kleine rondjes

AUTOWEEK
Elektrische Chevrolet Silverado draait kleine rondjes
Grote Amerikaanse pick-ups hebben straks lang niet altijd meer een gorgelende V8 of een grote V6 als krachtcentrale. Chevrolet lanceert een nieuwe teaserronde van de op elektrische Silverado.
Lees verder

Nieuwe Honda CR-V van dichtbij
Honda heeft een volledig nieuwe SUV in de ontwikkelingskamers staan, een auto die het in 2016 gepresenteerde huidige model gaat vervangen. Niet eerder zagen we de nieuwe Honda CR-V van zo dichtbij als op deze meest recente set spionagefoto's.
Lees verder

Infiniti QX60 nu al uitgerekt
De Chinese automarkt is een plek waar verlengde versies van hier bekende modellen gretig aftrek vinden. Ook de kakelverse Inifniti QX60 ontkomt niet aan een uitreksessie, al hebben de rek- en strekoefeningen niet op een gebruikelijke manier plaatsgevonden.
Lees verder

Range Rover Evoque TD4 180 - Op de Rollenbank
De vorige keer dat er een product van Land Rover op de rollenbank stond, was die auto een flink percentage van zijn vermogen kwijt. Maar dat was er een uit de jaren 60. In die tijd was het gebruikelijk dat het opgegeven vermogen van een Engelse auto niet in de buurt kwam van de meting. Deze Evoque heeft een ontzettend Engelse, maar hypermoderne Ingenium-diesel aan boord, die ook nog is gechiptuned. Eens kijken wat dat oplevert.
Lees verder

Herboren Lamborghini Countach nu al te zien
Lamborghini heeft de laatste teaserfoto's nog maar net de wereld in gestuurd, of iemand heeft al foto's van het totaalplaatje weten te bemachtigen. Zie hier: de herboren Lamborghini Countach!
Lees verder