donderdag 26 augustus 2021

Elektrische stadsauto Cupra klaar voor IAA

AUTOWEEK
Elektrische stadsauto Cupra klaar voor IAA
De IAA van München is het autopodium waarop Cupra een wel heel heftige vooruitblik op een nieuw elektrisch model voorstelt. De nieuwe concept-car luistert naar de naam UrbanRebel Concept en een van dat studiemodel afgeleide productiemodel komt in 2025 op de markt.
Lees verder

Bentley Arnage R - In het Wild
De Bentley Arnage is nog een echte Bentley van de oude stempel. Stijlvol, traditioneel en ultiem Brits. Oud geld, zogezegd.
Lees verder

Vernieuwde Kia Ceed op de prijslijst
De inkt van de brochure van de vernieuwde Kia Ceed-familie is nog niet droog, of de Nederlandse importeur maakt de prijzen van de vernieuwde Ceed Hatchback, Ceed Sportwagon en ProCeed al bekend. De vernieuwde Ceeds zijn per direct te bestellen en staan vanaf oktober bij de dealers.
Lees verder

'Kilometerstand terugdraaien nog steeds erg makkelijk'
De Duitse politie gaat ervan uit dat er bij één op de drie in het land verkochte auto's met de tellerstand is geknoeid. Fraude met kilometerstanden van auto's blijkt dan ook nog steeds veel te makkelijk.
Lees verder

Beestachtige plug-in hybride Mercedes-AMG GT 4-Door te zien
Mercedes-AMG heeft een eerste afbeelding vrijgegeven van een heftige plug-in hybride versie van de AMG GT 4-Door. Die stekkersporter beleeft z'n publieksdebuut binnenkort tijdens de IAA van München.
Lees verder