maandag 9 augustus 2021

Ferrari Testa Rossa J is klein speeltje voor de superrijken

AUTOWEEK
Ferrari Testa Rossa J is klein speeltje voor de superrijken
Ben je schatrijk maar heb je nét niet het geld voor een originele Ferrari 250 Testa Rossa? Dan heeft Ferrari nu wellicht de perfecte oplossing: de Testa Rossa J. Een volledig elektrisch schaalmodel, waarmee je tot ruim 60 km/h kunt halen.
Lees verder

De populaire Ford Mustang Mach-E - Wel en wee
'Een elektrische Mustang en ook nog eens een SUV, dat wordt helemaal niets' - hoorden we geregeld toen Ford het doek trok van de Mustang Mach-E. In juli wandelde Ford's elektrische Mustang Mach-E doodleuk de Nederlandse verkoop top 5 binnen. We vroegen de Nederlandse importeur hoe het de elektrische SUV tot op heden vergaat.
Lees verder

Britse ondernemer komt met alternatief voor gevarendriehoek
Iedereen kent de gevarendriehoek wel als waarschuwing voor achteropkomend verkeer dat je ergens met je auto gestrand bent. Een Brits bedrijf komt nu met een alternatief of aanvulling daarop.
Lees verder

Benzineprijs na bijna maand stabiliteit toch verder gestegen
De gemiddelde landelijke adviesprijs voor een liter benzine stond bijna een maand op hetzelfde recordhoge niveau. Wie had gehoopt dat de piek daarmee bereikt was, komt bedrogen uit. De prijs is nu toch weer verder gestegen.
Lees verder

Renault in zee met Geely voor Chinese en Zuid-Koreaanse markt
Een opvallende samenwerking in de auto-industrie is in de maak: Renault en het Chinese Geely gaan een samenwerking aan voor de productie van hybride Renaults voor de Chinese markt en (waarschijnlijk) volledig elektrische auto's voor de Zuid-Koreaanse markt.
Lees verder