vrijdag 13 augustus 2021

Gelekt: Lamborghini Countach LPI 800-4!

AUTOFANS
Gelekt: Lamborghini Countach LPI 800-4!
Taal Nederlands Deze ochtend lanceerde Lamborghini nog enkele teaserplaatjes van haar op til staande revival van de Countach. Het internet zit echter zo gebrand op meer info dat een lek maar een kwestie van tijd was. Dit is de gloednieuwe Countach in vol ornaat! Al moeten we Countach LPI 800-4 zeggen.
Lees verder

Buy buy: Mitsubishi België is officieel uitverkocht
Taal Nederlands Buy buy Mitsubishi, met die slogan kondigde het Japanse merk haar vertrek uit België aan. Met een complete liquidatie van de stock aan knalprijzen. Elke Mitsubishi die nog bij de dealer stond is ondertussen verkocht. Waardoor je officieel geen nieuwe Mitsu meer kan kopen in ons Belgenland.
Lees verder

Officieel: Honda NSX Type S (2021)
Taal Nederlands Voor zijn laatste productiejaar lanceert Honda een extra gepeperde versie van de NSX. Die NSX Type S schopt het tot 607 pk, krijgt een aangepaste ophanging en uniek uiterlijk. Honda zal wereldwijd amper 350 stuks bouwen van deze zwanenzang.
Lees verder

Bentley Flying Spur Mulliner: Opulentie op vrijdag
Taal Nederlands Dit weekend gaat de Monterey Car Week van start, een Amerikaans autofeestje voor de rijken der aarde. Bentley tekent uiteraard present en neemt de Flying Spur Mulliner mee, een luxelimousine die moet tonen hoe ver het Britse merk kan gaan op vraag van de klant.
Lees verder

Mini Strip is elektrische trackdaycar uit de doos!
Taal Nederlands In haar zoektocht naar een meer duurzame Mini heeft het Britse merk zonder het te beseffen in samenwerking met modeontwerper Paul Smith de ultieme Mini Electric trackdaycar ontworpen. De Mini Strip is letterlijk een gestripte elektrische Mini vol gerecycleerde materialen. Rolkooi installeren en gaan!
Lees verder