vrijdag 13 augustus 2021

Honda NSX als extra heftige Type S

AUTOWEEK
Honda NSX als extra heftige Type S
Het is bijna over en uit voor de huidige generatie Honda en Acura NSX en dat dus kan het grote uitzwaaiproces beginnen. Honda en Acura doen dat in stijl en lanceren de NSX Type S.
Lees verder

'Korte' Jeep Grand Cherokee beter in beeld
De Jeep Grand Cherokee L kennen we al, maar de versie zonder 'L' werd tot nu toe slechts op één afbeelding getoond. Dankzij onze spionagefotograaf kennen we de auto nu ook van de andere kant.
Lees verder

Toyota Corolla bereikt 50 miljoen stuks
De Toyota Corolla rondt de kaap van vijftig miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Met dit enorme aantal is de Corolla met afstand het populairste automodel ooit en dat zal ook nog wel even zo blijven.
Lees verder

Ford GT '64 Heritage Edition is eerbetoon aan oorsprong
De Ford GT kent een behoorlijk rijke familiegeschiedenis. Als eerbetoon aan het originele prototype van de GT40 uit 1964 brengt Ford de huidige GT uit als '64 Heritage Edition, die in dezelfde kleurstelling is gespoten als zijn grootvader.
Lees verder

Nieuwe uitvoering voor Volkswagen Arteon Shooting Brake
Volkswagen voegt een nieuwe uitvoering toe aan het leveringsgamma van de Arteon Shooting Brake. De gelikt gelijnde stationwagen is voortaan ook te krijgen als Elegance Business+. De nieuwe uitvoering is alleen leverbaar in combinatie met de plug-in hybride aandrijflijn.
Lees verder