woensdag 25 augustus 2021

Hyundai Ioniq 6 voor het eerst in beeld

AUTOWEEK
Hyundai Ioniq 6 voor het eerst in beeld
Hyundai gooit in het almaar groeiende elektrisch hoekje van autoland hoge ogen. Dat deed het al met auto's als de elektrische Kona, maar met de Ioniq 5 vertoont het merk z'n EV-kunsten op een nog hoger niveau. De Ioniq 5 blijft niet het enige Ioniq-model van Hyundai. Op deze door AutoWeek-lezer Willem Vos ingezonden foto's zien we de Hyundai Ioniq 6 voor het eerst. Willem, onze dank grenst aan het oneindige!
Lees verder

Mercedes-Benz Citan is helemaal nieuw
Mercedes-Benz presenteert de tweede generatie van z'n kleinste bedrijfswagen, de Mercedes-Benz Citan. Net als voorheen is de compacte besteller een afgeleide van de Renault Kangoo, maar toch oogt hij meer als een Mercedes.
Lees verder

Volkswagen Golf III introductie - Uit de Oude Doos
De Volkswagen Golf II en III kwamen duidelijk uit twee verschillende tijdperken, maar zoals we dat kennen van de Golf was herkenbaarheid tegelijkertijd troef bij de nieuwkomer. Precies 30 jaar geleden illustreerden we dat tijdens een eerste kennismaking met de Golf III.
Lees verder

'Toyota wil auto's zuiniger maken met connectiviteit'
Toyota wil snel de volgende stap gaan zetten als het gaat om connectiviteit. Dat begint met een verdere uitrol van over-the-air-updates, maar moet er daarna ook voor kunnen zorgen dat de hybrides van het merk (nog) zuiniger worden.
Lees verder

'Genève' in Qatar: nieuwe autoshow in Doha
De organisatie van de Geneva International Motor Show (GIMS), zoals de autoshow van Genève officieel heet, is van plan een zuster-evenement op te tuigen in... Qatar!
Lees verder