dinsdag 10 augustus 2021

Kia komt met heel ruige Soul

AUTOWEEK
Kia komt met heel ruige Soul
De Kia Soul is van nature al een lekker eigenwijze verschijning, maar de Soul die Kia vandaag op het podium tilt, is nog veel gekker. We maken kennis met de Kia Soul Boardmasters Edition. Helaas blijft het bij een eenmalige exercitie, de knotsgekke Koreaan is namelijk een one-off.
Lees verder

Vanderhall nu ook in Nederland!
De Nederlandse automarkt is deze zomer een nieuw merk rijker. Het Amerikaanse Vanderhall is straks namelijk ook in ons land leverbaar. Vanderhall heeft vooralsnog alleen eigenwijze driewilige autocycles in het aanbod, maar komt spoedig met een elektrische offroader!
Lees verder

Test: Mazda 3 e-SkyActiv-G 150
In de regel zijn we erg te spreken over de eigenzinnige SkyActiv-strategie van Mazda, alleen missen de benzinemotoren nog wel eens wat pit. De nieuwe SkyActiv-G 150 moet dat probleem voor de Mazda 3 oplossen.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 32
AutoWeek 32 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?
Lees verder

Faillissement Spyker: curator bereidt verkoop merkrechten voor
De zaak rondom het faillissement van Spyker blijft voortduren, maar het net lijkt zich dan nu toch echt te sluiten rondom de op sterven na dode ondernemingen van Victor Muller. In een laatste update van het faillissementsverslag laat de curator weten dat de verkoop van de merkrechten van Spyker wordt opgestart.
Lees verder