maandag 2 augustus 2021

Kiezen maar: Audi RS 3, Mercedes-AMG A 45 S of toch maar die Tesla Model 3?

AUTOFANS
Kiezen maar: Audi RS 3, Mercedes-AMG A 45 S of toch maar die Tesla Model 3?
Taal Nederlands Met de Audi RS 3 kent de autowereld een nieuwe hyperhatch. Eentje uitgerust met een heerlijke vijfcilinder. Is dat echter genoeg om je achter het stuur te krijgen van de auto met vier ringen? Of ga je toch voor het alternatief van Mercedes? Tijd voor een vergelijk! Top Trumps style...
Lees verder

Factcheck: Nee, dit is niet de nieuwe BMW 7 Reeks (2021)
Taal Nederlands BMW is volop bezig met de ontwikkeling van haar nieuwe generatie 7 Reeks. Sinds enkele dagen circuleert er een foto op het internet van wat potentieel de nieuwe generatie kan zijn. Na wat onderzoek blijkt dit niet meer dan een snelle photoshop te zijn die een eigen leven is gaan leiden op sociale media. Nee, dit is niet de nieuwe 7 Reeks.
Lees verder

Opel Grandland aan de prijs: vanaf € 30.500, plug-in vanaf € 43.450 (2021)
Taal Nederlands Opel heeft vorige maand het doek getrokken van haar opgefriste Grandland. Die kan schermen met nieuwe looks en een gedigitaliseerd dashboard. Vanaf vandaag kennen we ook de prijzen. Minimaal 30.500 euro moet de Grandland gaan kosten. De leasingvriendelijke plug-inhybride? Die kost je minimaal 43.450 euro.
Lees verder

Lynk & Co 01: het maandabonnement waard?
Rijtesten Taal Nederlands suv, hybride De Lynk & Co 01 is eindelijk hier! Het zustermerk van Volvo en Polestar wil bij ons zijn hybride SUV liever verhuren dan verkopen. Wat krijg je voor dat bedrag van 500 euro per maand? Wim heeft de details! De Lynk & Co 01 is eindelijk hier! Het zustermerk van Volvo en Polestar wil bij ons zijn hybride SUV liever verhuren dan verkopen. Wat krijg je voor dat bedrag van 500 euro per maand? Wim heeft de details! Europese...
Lees verder

Novitec 812 GTS N-Largo is tot 18 stuks beperkte kleerkast
Taal Nederlands Met de regelmaat van de klok bouwt de Duitse tuner Novitec widebody-varianten van bestaande supercars onder de noemer N-Largo. Deze keer is de Ferrari 812 GTS aan de beurt.
Lees verder