dinsdag 3 augustus 2021

Laatste kans: nog vijf exemplaren van de Bentley Mulsanne Grand Limousine by Mulliner

AUTOFANS
Laatste kans: nog vijf exemplaren van de Bentley Mulsanne Grand Limousine by Mulliner
Taal Nederlands De Bentley Mulsanne is officieel uit productie, maar in Crewe hebben ze nog vijf exemplaren van de verlengde versie opgesnord. Die waren bedoeld voor de Verenigde Arabische Emiraten, maar werden daar nooit ingeschreven.
Lees verder

Rijtest: Volkswagen Touareg R (2021)
Taal Nederlands Vandaag kleeft Volkswagen het R-logo op een pak meer modellen dan vroeger. Voor de Touareg is het de tweede keer in de geschiedenis... maar de eerste keer met een stekker. Wij doen de test.
Lees verder

IAA Munchen 2021: De primeurs
Taal Nederlands Elke twee jaar vindt in september traditioneel de IAA plaats. In corona-tijden lijkt dat niet anders maar kijk toch maar even goed voordat je de GPS instelt. Sinds dit jaar moet je niet langer naar Frankfurt maar naar M√ľnchen.
Lees verder

Column WB: breedtestress
Taal Nederlands Dat moderne auto's stilaan te lang worden om in een parkeerplaats te passen, is al jaren duidelijk. Dat ze ook te breed worden, ervaart Wim aan de inrit van parkeergarages stilaan als problematisch.
Lees verder

Opmerkelijk: Porsche vangt chiptekort op met nepchips
Taal Nederlands Het wereldwijde tekort aan microchips en andere halfgeleiders plaagt de auto-industrie al lang. Porsche heeft een opmerkelijke oplossing bedacht om het tekort tijdelijk op te vangen: nepchips.
Lees verder