Doorgaan naar hoofdcontent

Lightyear breidt uit met locatie Venray

AUTOZINE
Lightyear breidt uit met locatie Venray
Lightyear, de Nederlandse zonne-auto pionier, heeft een productielocatie gevonden voor de verdere industrialisatie van de zonneceltechnologie en de productie van zonnedaken. Vanaf 1 augustus 2021 zal Lightyear intrek nemen in het gebouw van Inalfa Roof Systems te Venray in Limburg. Het hoofdkantoor van Lightyear blijft in Helmond.
Lees verder

Autotest: Mercedes-Benz C-Klasse
Mercedes-Benz vernieuwt in rap tempo. Naast de klassieke sedans biedt het een lijn van hatchbacks en SUV's aan om een bredere doelgroep aan te spreken. Om het comfort te verhogen en de uitstoot te verlagen ontwikkelt Mercedes-Benz ook een lijn van elektrische auto's. Tegelijkertijd vergeet het de conventionele modellen niet! Maak kennis met de 5e generatie van de C-Klasse.
Lees verder

Autotest: Volkswagen Golf GTI
De Volkswagen Golf GTI is een icoon. Maar de GTI is inmiddels ook achterhaald. Elektrische auto's zijn in de basisuitvoering vaak al sneller dan sportieve auto's met een conventionele verbrandingsmotor. Bovendien biedt Volkswagen inmiddels de eerste sportieve elektrische auto aan met de "GTX". Toch ziet het merk ook nog ruimte voor een Golf GTI met benzinemotor. Terecht?
Lees verder

Hyundai i20 N Line nu te bestellen
De Hyundai i20 is voortaan ook leverbaar als N Line. De N Line onderscheidt zich van de reguliere i20 met zijn extra sportieve uitstraling van zowel exterieur als interieur. Zo wordt de speciale voorbumper benadrukt met een grijze karakterlijn direct onder de grille, voor een sportievere uitstraling. Op de in zwart uitgevoerde grille prijkt een N Line-embleem. Het grillepatroon is gepnspireerd op de stijl van een geblokte finishvlag.
Lees verder

Dacia prijst Duster 2021
De vernieuwde Dacia Duster is herkenbaar aan de nieuw ontworpen voorzijde en achterlichten. Het interieur is eveneens vernieuwd, terwijl de nieuwe achterspoiler bijdraagt aan de verlaging van de CO2-emissie. Dat laatste heeft een aandeel in de prijsstelling van de Duster. Zo beginnen de prijzen bij 18.890 euro voor de Duster TCe 100 Bi-Fuel Essential. De auto is vanaf begin september 2021 te bezichtigen bij de Nederlandse dealers.
Lees verder