maandag 16 augustus 2021

Mazda 2 verder fijngeslepen

AUTOWEEK
Mazda 2 verder fijngeslepen
Mazda voert een modeljaarupdate door op de 2. De compacte hatchback wordt daarbij geheel volgens Mazda-traditie op diverse vlakken fijngeslepen.
Lees verder

Renault komt met Hippie Caviar Hotel
Wat hebben de woorden 'hippie', 'kaviaar' en 'hotel' met elkaar te maken? In feite helemaal niets, maar Renault plakt die ogenschijnlijk willekeurig gekozen woorden wel achter elkaar om het geheel achterop een lekker eigenwijze kampeerautoversie van de Trafic te lijmen.
Lees verder

Lincoln Anniversary Concept: Amerikaanse weelde voor 2040
Lincoln heeft een reeks foto's vrijgegeven van de Anniversary Concept, een studiemodel waar het zelf geen enkele lijn van op papier heeft gezet. Dat maakt de Anniversary echter niet minder interessant. Alleen al het feit dat Lincoln's nieuwe showauto géén SUV of cross-over is, is meer dan verfrissend te noemen.
Lees verder

Changan Uni-V: gelikt Chinese nieuwkomer
De Chinese fabrikant Changan heeft een nieuw model af: de Uni-V. De Uni-V is een relatief lage nieuwkomer die is doorpekt met designdetails die het grote Handboek Autodesign tegenwoordig voorschrijft. Het levert echter geen verkeerd totaalplaatje op.
Lees verder

Volvo V50 1.6D - 2006 - 500.000 km - Klokje Rond
De 1.6 dieselmotor die onder meer in deze Volvo zit, is dat niet de motor waarvan Joep roept dat die nooit hoge kilometerstanden kan halen door technische gebreken? Vandaag is hier Charles Adan om het tegendeel te bewijzen. Aan Joep de eer om zijn auto over het half miljoen te rijden. Maar zo feestelijk als de keuring begint, zo bikkelhard is de mededeling die volgt.
Lees verder