woensdag 18 augustus 2021

Mercedes-Benz C-klasse als All-Terrain

AUTOWEEK
Mercedes-Benz C-klasse als All-Terrain
De Mercedes-Benz parkeert op de beursvloer van de IAA van München straks z'n allereerste C-klasse All-Terrain ooit. Die opgeruigde C-klasse Estate verkent nu al de digitale wegen, Mercedes-Benz stelt de C-klasse All-Terrain namelijk nu al online voor!
Lees verder

Subaru WRX stuift door het zand
De drielettercombinatie WRX zorgt bij menig autoliefhebber voor kriebels in de onderbuik. Subaru heeft een splinternieuwe generatie WRX klaarstaan, een auto die het kort voor z'n onthulling weer laat optreden in een flitsende video.
Lees verder

Modeljaarupdate voor Range Rover Velar
Land Rover voert een modeljaarupdate door op de Range Rover Velar. De vorig jaar al gefacelifte SUV wordt niet hardhandig vernieuwd, maar wordt wel op tal van vlakken iets fijngeslepen.
Lees verder

Nieuwe Range Rover SVR speelt buiten
Je zou het hem wellicht niet geven, maar de huidige generatie van Land Rover's Range Rover Sport is al weer ruim acht jaar oud. Ook Land Rover heeft dat door en dus wordt er in Solihull al enige tijd hard gewerkt aan een opvolger. Het is die nieuwe Range Rover Sport die vandaag in ingepakt testkostuum te zien is op de Nürburgring. Het is niet zomaar een Range Rover Sport, we zien namelijk de nieuwe SVR-versie z'n meters maken. Een olifant in tutu.
Lees verder

Tata Tigor EV: vernieuwde elektrische sedan
Elektrische auto's zijn in Europa negen van de tien keer een SUV, cross-over of hatchback. Tesla's Model 3 en Model S zijn vooralsnog de enige uitzonderingen. De Indiase fabrikant Tata heeft met de Tigor EV een minuscule elektrische sedan in zijn gamma, een auto die nu zowel op optisch als technisch vlak is vernieuwd.
Lees verder