zondag 1 augustus 2021

Mercedes S-Klasse PHEV nu te bestellen

AUTOZINE
Mercedes S-Klasse PHEV nu te bestellen
De S 580e is de vierde generatie S-Klasse met hybride aandrijving. De plug-in hybrid is per direct te bestellen, in zowel korte als lange wielbasis, met een consumentenadviesprijs vanaf Euro 135.060. Het motorengamma werd onlangs nog uitgebreid met de mild hybrid S580 4MATIC. Deze V8-benzinemotor met ge?ntegreerde startdynamo van de tweede generatie en 48V-boordnet is eveneens leverbaar in beide wielbases, met consumentenadviesprijzen vanaf Euro 179.737.
Lees verder

Lightyear breidt uit met locatie in Venr
Lightyear, de Nederlandse zonne-auto pionier, heeft een productielocatie gevonden voor de verdere industrialisatie van de zonneceltechnologie en de productie van zonnedaken. Vanaf 1 augustus 2021 zal Lightyear intrek nemen in het gebouw van Inalfa Roof Systems te Venray in Limburg. Het hoofdkantoor van Lightyear blijft in Helmond.
Lees verder

Volkswagen onthult Taigo
Volkswagen heeft het doek getrokken van de Taigo. De nieuwste crossover van het merk belooft een ruim interieur en de modernste assistentiesystemen waarmee hij semi-autonoom kan rijden. De Volkswagen Taigo wordt begin volgend jaar in Nederland verwacht.
Lees verder

Audi Q4 nu ook als 45 e-tron Quattro
Audi breidt het aanbod van de Q4 uit met een tweede vierwielaangedreven versie: de Q4 45 e-tron Quattro. In deze uitvoering heeft elke as een eigen elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 195 kW / 265 pk. Het 77 kWh-accupakket zorgt voor uithoudingsvermogen en dankzij de 125 kW-snellaadmogelijkheid is elke reis snel weer voort te zetten. De Q4 45 e-tron Quattro is nu te bestellen in vier verschillende Launch Editions, en de prijslijst start bij 58.065 euro.
Lees verder

McLaren introduceert 765LT Spider
McLaren introduceert de 765LT Spider. Als aanvulling op de 765LT Longtail coup? die vorig jaar werd onthuld is de nieuwe Spider McLarens krachtigste open supercar tot nu toe. Slechts 765 autos zullen wereldwijd door klanten kunnen worden besteld.
Lees verder