donderdag 5 augustus 2021

Nieuwe Audi RS 3 is snelste C-segmenter op Nürburgring

AUTOFANS
Nieuwe Audi RS 3 is snelste C-segmenter op Nürburgring
Taal Nederlands Recordtijden op de Nürburgring: de automerken liggen er nog steeds wakker van. Audi heeft met zijn nieuwe RS 3 Berline een scherpe tijd neergezet: 7 minuten 40 seconden en 748 duizendsten.
Lees verder

Over de zoektocht naar de perfecte gezinswagen – Roadtrip #43
Taal Nederlands Gezinsuitbreiding op de redactie! Wim wordt voor de eerste keer vader. In onze podcastaflevering van deze week gaan Yves en Wim dus op zoek naar de perfecte gezinswagen. Jullie input? Die is zeker welkom!
Lees verder

Vanaf 2027 ook Alfa Romeo alleen nog elektrisch
Taal Nederlands We mogen weer wat nieuwe merken toevoegen aan het lijstje van constructeurs die alleen nog een elektrische toekomst zien: vanaf 2027 versterkt Alfa Romeo de gelederen. Net daarvoor, in 2026, schakelt Lancia over, in 2024 is het al de beurt aan DS.
Lees verder

Honda zwaait NSX uit met Type S
Taal Nederlands Na een carrière van ruim vijf jaar mag de Honda NSX op pensioen. De hybride supercar krijgt nog een speciale afscheidsreeks in de vorm van deze Type S, die beperkt is tot 350 stuks.
Lees verder

McLaren maakt de Albert
Taal Nederlands Je raadt het nooit. McLaren heeft een special edition uitgebracht. Op zich niet zo heel gek natuurlijk. Hun MSO (McLaren Special Operations) afdeling moet draaien en een opdracht van McLaren Beverly Hills kan je moeilijk weigeren.
Lees verder