dinsdag 31 augustus 2021

Omzet Nederlandse autobranche veert sterk terug

AUTOWEEK
Omzet Nederlandse autobranche veert sterk terug
Het tweede kwartaal van 2021 was voor de auto- en motorenbranche in Nederland een prima kwartaal, aangezien de totale omzet weer ruimschoots op het niveau van twee jaar geleden kwam. Bij de importeurs blijft dat herstel nog lichtjes achter.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 35
AutoWeek 35 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Uiteraard hebben we weer ons stinkende best gedaan om er een prachtig nummer van te maken. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?
Lees verder

Genesis GV80 als luxueuze zeszitter
Genesis maakt dit jaar de oversteek naar Europa. Het merk betreedt met de Duitse, Zwitserse en Engelse markt met de G80 en GV80. Van die laatste presenteert Hyundai's luxedivisie nu een extra weelderige variant.
Lees verder

Nieuw vermaak achterin Bentley Bentayga en Flying Spur
Bentley presenteert nieuw digitaal vermaak voor de achterpassagiers in de Bentayga en Flying Spur. De twee modellen profiteren van wat Bentley simpelweg het 'Bentley Rear Entertainment'-systeem heeft gedoopt.
Lees verder

Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35: ultieme alleskunner
Isuzu heeft samen met offroadspecialist Arctic Trucks een wel heel ruig ogende versie van de D-Max gepresenteerd. We heten welkom: de Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35.
Lees verder