woensdag 11 augustus 2021

Peugeot 108 - Occasion aankoopadvies

AUTOWEEK
Peugeot 108 - Occasion aankoopadvies
Een tweedehands Peugeot 108 is een prima keuze als je voor weinig geld betrouwbaar vervoer zoekt. De Peugeot 108 met automaat komt echter wat minder lekker uit de verf en verder zijn er nog een paar kleine zaken die de aandacht verdienen als je een Peugeot 108 occasion zoekt.
Lees verder

Prettig gestoorde Mercedes-Benz G-klasse 4x4² betrapt
Is een normale G-klasse je niet hoog genoeg en hoekig genoeg? Wacht dan nog even met het bestellen van je nieuwe vierkante trots. Mercedes-Benz brengt namelijk spoedig een nieuwe 4X4²-versie op de markt. Die nieuwe G-klasse 4X4² is vandaag weer in camouflagetrim opgedoken.
Lees verder

Renault Clio 16v vs. VW Polo G40 vs. Peugeot 205 GTI - Uit de Oude Doos
Sommige auto's waren magisch toen ze uitkwamen en zijn dat decennia later nog steeds. Dat geldt in ieder geval voor een aantal van de sportieve compacte hatchbacks waar je uit kon kiezen 30 jaar geleden. Drie van die heerlijke bommetjes namen het in AutoWeek nummer 32 van 1991 tegen elkaar op.
Lees verder

Klimaatactivisten dreigen IAA München te verstoren
Over een maandje is de IAA in München in volle gang. Hoewel de organisatie voor een breder perspectief op mobiliteit wil zorgen dan gewoonlijk bij een autobeurs, kan dat klimaatactivisten er niet van weerhouden om hun ongenoegen te uiten.
Lees verder

Gratis door Duitsland met een Tesla Model 3 - Reportage
Met het onverslaanbare Supercharger-netwerk weet Tesla de nadelen van EV's op lange (vakantie-) ritten aardig te minimaliseren. Als verschillende supermarktketens 'onze' Model 3 zelfs gratis willen volpompen, maken we daar als zuinige Nederlanders natuurlijk graag gebruik van.
Lees verder