woensdag 18 augustus 2021

Porsche plaagt met "elektrische sportwagen" voor IAA

AUTOFANS
Porsche plaagt met "elektrische sportwagen" voor IAA
Taal Nederlands Porsche zal tijdens het Duits autosalon begin september het doek halen van een nieuwe elektrische stijlstudie. Hoewel een elektrische Macan op til staat, zal deze conceptauto daar geen voorloper van worden. Kijken we hier naar de elektrische voorloper van de volgende generatie Cayman/ Boxster?
Lees verder

Mazda houdt Mazda 2 in leven met bijpuntsessie (2021)
Taal Nederlands In de winter van zijn carrière geeft Mazda haar Mazda2 een kleine bijpuntsessie. Die legt vooral de focus op kleine technische wijzigingen.
Lees verder

Tesla (not) Model Y is geland in België!
Taal Nederlands Juich Teslafan! Want de Model Y is officieel geland in ons Belgenland. Om de auto extra in de spotlight te zetten - en om een leuk geintje uit te halen -, werd het eerste exemplaar uitgedost met een nogal opvallende slogan.
Lees verder

Officieel: ook Mercedes C-Klasse All-Terrain als verhoogde break
Taal Nederlands Na de E-Klasse All-Terrain enkele jaren geleden waagt Mercedes zich nu voor de tweede keer aan de verhoogde break. Deze C-Klasse All-Terrain is uiteraard gebaseerd op de nieuwste generatie van Mercedes' C-Klasse.
Lees verder

Helemaal finaal: Nissan Z (2021)
Taal Nederlands In New York heeft Nissan het doek getrokken van de productieversie van de Z. De nieuwe generatie van Nissans sportcoupé krijgt een 3.0 V6 van 405 pk, maar komt niet meer naar Europa. Jammer.
Lees verder