donderdag 26 augustus 2021

Porsche Taycan en Taycan Cross Turismo: meer rijbereik en parkeren op afstand

AUTOFANS
Porsche Taycan en Taycan Cross Turismo: meer rijbereik en parkeren op afstand
Taal Nederlands De elektrische Porsche Taycan en nieuwe Taycan Cross Turismo krijgen een modeljaarupdate. Het gaat vooral om enkele technische updates, al voegt Stuttgart ook een interessante kleuroptie toe aan het aanbod.
Lees verder

Alles zwart: ook Jaguar XE en XF als R-Dynamic Black
Taal Nederlands Na de E-Pace en F-Pace trekt Jaguar de pot zwarte verf ook open voor de XE, XF en XF Sportbrake. De zwarte kleur zet het sportieve karakter van de R-Dynamic-aankleding nog wat extra in de... welja, verf.
Lees verder

Nazomeren: AC Schnitzer neemt BMW 4 Reeks onder handen
Taal Nederlands Van echt zomerweer was er dit jaar bij ons amper sprake. Dat houdt AC Schnitzer niet tegen om toch nog op een mooie nazomer te hopen met dit totaalpakket voor de BMW 4 Reeks.
Lees verder

Organisatie Geneva motorshow richt autosalon op in Qatar.
Taal Nederlands Het meest gelauwerde autosalon van Europa, het salon van Genève, is op sterven na dood. Omdat ook de organisatie dat aan haar kleine teen voelt besloot het richting Midden-Oosten te trekken om een nieuwe salon op te richten. Die show zal door het leven gaan als de Qatar Geneva International Motor Show. Een tweejaarlijks autosalon van Genève... in Qatar. Volg je nog?
Lees verder

Rijtest + video: Porsche 911 GT3 (2021)
Taal Nederlands De racerij wordt al decennia lang gebruikt om nieuwe technologieën te perfectioneren voor de openbare weg. Porsche verpakt haar meest extreme knowhow in de 911 GT3, een circuitwagen met gelijkvormigheidsattest in het handschoenkastje en nummerplaat op de snuit.
Lees verder