woensdag 25 augustus 2021

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition: alles kan decadenter! (2021)

AUTOFANS
Range Rover Sport SVR Ultimate Edition: alles kan decadenter! (2021)
Taal Nederlands Land Rover lanceert een gepersonaliseerde versie van haar 575 pk sterke Range Rover SVR. Die SVR Ultimate Edition werd onder handen genomen door het eigen SV Bespoke en pronkt met glasdeeltjes in de lak, witte accenten en een opgedirkt interieur. De V8 voorin blijft onveranderd.
Lees verder

Deze Tata Punch kost amper 5.700 euro
Taal Nederlands Tata, het moederbedrijf van Jaguar en Land Rover, introduceert op Indiase markt de Punch, een compacte crossover die amper 5.700 euro kost.
Lees verder

Land Rover Defender 130 met extra zitrij op komst [RENDER]
Taal Nederlands Land Rover zal binnenkort een derde smaak van haar nieuwe Defender lanceren. Na de driedeurs (90) en vijfdeurs (110) komt er een uitvoering met derde zitrij. Die "130" zal zo'n dertig centimeter langer worden dan de 110 en je in staat stellen om met velen op offroad-avontuur te gaan.
Lees verder

5 verrassende voorbeelden van auto's die onderstel delen
Taal Nederlands In de eeuwige zoektocht naar optimalisatie hadden automerken al snel door dat er fors geld bespaard kon worden door de platformen onder de auto's te delen. Dit zijn vijf niet voor de hand liggende voorbeelden van gedeelde platformen. Of wist jij dat de geflopte Dodge Caliber zijn onderstel deelt met de mythische Mitsubishi Lancer Evo 10?
Lees verder

Opel Rocks-e kennen we ergens van (2021)
Taal Nederlands Opel voegt de Rocks-e toe aan zijn gamma. Als die elektrische brommobiel je bekend voorkomt, dan is dat volkomen logisch. Met dank aan Stellantis.
Lees verder