zondag 29 augustus 2021

Range Rover tijdelijk als Ultimate Editi

AUTOZINE
Range Rover tijdelijk als Ultimate Editi
Land Rover Special Vehicle Operations introduceert een speciale uitvoering van de Range Rover Sport SVR. De zogenaamde Ultimate Edition is voor het eerst leverbaar in nieuwe solid-kleuren waarin bijzonder fijne glasdeeltjes zijn verwerkt. In combinatie met het Narvik Black dak en het door het personalisatieteam van SV Bespoke afgewerkte interieur maken de speciale kleuren de Range Rover Sport SVR Ultimate Edition extra opvallend. De Range Rover Sport SVR Ultimate Edition, voorzien van de 5.0 liter V8 Supercharged-benzinemotor met 423 kW (575 pk), is de snelste en krachtigste auto in het Land Rover programma.
Lees verder

Porsche Taycan aangepast voor 2022
De Porsche Taycan en Taycan Cross Turismo krijgen een aantal ingrijpende wijzigingen. Zo verbetert Porsche onder andere het dagelijkse rijbereik van de elektrische sportwagens. Andere upgrades zijn de integratie van Android Auto in het Porsche Communication Management (PCM) en Remote Park Assist, dat voor het eerst op de Taycan leverbaar wordt. Met dit nieuwe optionele assistentiesysteem is de auto via de smartphone te parkeren zonder dat de bestuurder achter het stuur hoeft te zitten. Met de nieuwe opties Paint to Sample en Paint to Sample Plus zijn nu unieke en persoonlijke kleurkeuzes te realiseren.
Lees verder

Autotest: Opel Grandland
Bij gezinsauto's draait alles om functionaliteit. Ze zijn daarom allemaal ruim, comfortabel en veilig. Merken onderscheiden zich vervolgens van elkaar met de techniek en vormgeving. En dat is precies waar Opel op inspeelt met de Grandland voor modeljaar 2022. Is de Grandland daarmee nog concurrerender geworden?
Lees verder

Kia prijst de vernieuwde Ceed
Per direct is de vernieuwde Kia Ceed te bestellen. Kia heeft bij de Ceed Hatchback, Ceed Sportswagon en ProCeed het uiterlijk vernieuwd en een aantal nieuwe veiligheidssystemen toegevoegd en verbeterd. Ook de brede line-up inclusief een Launch Edition en het motorenprogramma m?t mild-hybride- en plug-in hybride aandrijfopties is versterkt. Vanaf eind oktober 2021 staan de vernieuwde Ceed-modellen bij de Nederlandse Kia-dealers. Prijzen beginnen bij 24.095 euro voor de Hatchback.
Lees verder

Autotest: Toyota Yaris Cross
Autokopers hebben vaak tegenstrijdige wensen. Ze willen de ruimte en de stoere uitstraling van een terreinwagen, maar niet de buitenmaten of het verbruik ervan. Daarom is de SUV ofwel "Sports Utility Vehicle" in het leven geroepen. Toch zijn er klanten met nog meer wensen, zoals volop binnenruimte en toch een compacte auto. Toyota stelt een antwoord te bieden op die tegenstrijdige wensen met de "Yaris Cross'.
Lees verder