vrijdag 6 augustus 2021

Rechter veegt bezwaren Tesla-fabriek Berlijn opnieuw van tafel

AUTOWEEK
Rechter veegt bezwaren Tesla-fabriek Berlijn opnieuw van tafel
De controverse rondom de Tesla Gigafactory in Berlijn duurt nog altijd voort. Milieuorganisaties zijn namelijk tegen de bouw en blijven procederen bij de rechter. Die beslist ook nu weer in het voordeel van Tesla.
Lees verder

Patentschets: komt Mazda RX-sportauto toch?
Mazda heeft in Japan een patent aangevraagd aan de hand van een illustratie van... een heuse sportoupé! Komt die RX-Vision dan tóch?
Lees verder

Porsche 911 GT2 RS Clubsport 25 is extreme mengelmoes
Porsche Motorsport en Manthey Racing, het autosportteam dat ook straatauto's van Porsche verfijnt, vieren feest: Manthey bestaat namelijk 25 jaar. Om dat te vieren slaan de twee partijen de handen ineen voor de 911 GT2 RS Clubsport 25: een gelimiteerd circuitspeeltje dat zowel kenmerken van de 991 als de 992-generatie van de 911 heeft.
Lees verder

Vakantie: Volkswagen-CEO Herbert Diess niet blij met Ionity
De zomervakantie is in volle gang en dus treffen we Volkswagen-CEO opnieuw aan in een Volkswagen ID3 op weg naar het Gardameer. De rit beviel wederom prima, maar op LinkedIn laat Diess zich wel negatief uit over het laden met het 'eigen' laadnetwerk Ionity.
Lees verder

Pagani introduceert 'Pachetto Tempesta' voor Huayra BC
Een Pagani Huayra BC is met 800 pk op de achterwielen nauwelijks tam te noemen. Toch zijn er mensen voor wie de pk-wind nooit hard genoeg kan waaien. Voor die lieden komt Pagani met het 'stormpakket' voor de Huayra, waarmee de god van de wind zijn toorn nog heftiger kan loslaten op het asfalt.
Lees verder