vrijdag 6 augustus 2021

Recordaantal gebruikte auto's geïmporteerd in juli

AUTOWEEK
Recordaantal gebruikte auto's geïmporteerd in juli
De vraag naar tweedehands auto's is naar ongekende hoogten gegroeid en dat werkt ook door op de importmarkt. Er werden in juli meer auto's geïmporteerd dan ooit tevoren in een maand tijd.
Lees verder

Volkswagen laat ID5 GTX alvast zien
Het volgende model uit de elektrische ID-lijn van Volkswagen staat achter de coulissen te trappelen om zijn debuut te maken: de ID5. Van die 'ID4 met schuin dak' deelt Volkswagen nu de eerste foto's, waarbij de camouflage bijna in zijn geheel verdwenen is.
Lees verder

Peugeot 205 - Facelift Friday
Sommige auto's hebben al na een paar jaar een ingrijpende facelift nodig om nog een beetje in de belangstelling te staan, anderen gaan 15 jaar mee met minimale wijzigingen. Dat laatste gold voor de Peugeot 205, die twee keer subtiel aangepakt werd.
Lees verder

'Citroën wil met C5 X terug naar tijd van XM'- AutoWeek Podcast
De toekomst van Stellantis met al zijn nieuwe automerken, de rol van Skoda en de lol van terreinrijden: Frank en Roy bespreken het deze week in de podcast. Luister hieronder!
Lees verder

Test: Opel Mokka-e vs. Mazda MX-30
Met de tweede generatie wil Opel de Mokka duidelijker onderscheiden van de min of meer even grote Crossland. De Mokka is hip, de Crossland vooral praktisch. Bovendien is er ook een volledig elektrische Mokka-e. In die vorm vindt de gifgroene 'new kid' ineens de minstens zo hippe Mazda MX-30 op zijn pad.
Lees verder