dinsdag 3 augustus 2021

Stellantis boekt stevige winst in eerste halfjaar

AUTOWEEK
Stellantis boekt stevige winst in eerste halfjaar
Stellantis heeft een prima (eerste) halfjaar achter de rug. Het concern, dat begin dit jaar officieel een feit werd, stelt daarom de verwachtingen voor heel 2021 naar boven bij.
Lees verder

Hyundai Santa Fe stoer aangekleed
De Hyudnai Santa Fe is met zijn gemeen de wereld in priemende ledverlichting en brede muil bepaald geen laffe verschijning. Hyundai maakt z'n SUV echter een stukje stoerder door een speciaal aangeklede variant te presenteren.
Lees verder

Audi RS3 Limousine is klassekoning op de Nürbrugring-Nordschleife
In het sportieve hoekje van autoland lijkt weinig zo relevant als de tijd waarin een model over de Nürburgring-Nordschleife gejaagd kan worden. Goed nieuws voor wie geeft om rondetijden op het ruim 20 kilometer lange circuit én in de markt is voor de nieuwe RS3: Audi's nieuwe krachtpatser mag zich de snelste Ringknaller in z'n klasse noemen.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 31
AutoWeek 31 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je in ons deze week extra dikke magazine?
Lees verder

Ook BMW boekt verkooprecord in eerste helft 2021
Bij BMW gaan de zaken goed in de eerste helft van 2021. De autofabrikant behaalde een verkooprecord en kon een winst van negen cijfers in de boeken noteren. Wel tempert BMW de verwachtingen voor het tweede halfjaar.
Lees verder