maandag 30 augustus 2021

Succes Skoda Enyaq iV knabbelt aan verkoop Volkswagen ID.4

AUTOFANS
Succes Skoda Enyaq iV knabbelt aan verkoop Volkswagen ID.4
Taal Nederlands De Skoda Enyaq iV en Volkswagen ID.4 zijn twee stalgenoten op hetzelfde platform die in dezelfde vijver vissen. Hoewel aanvankelijk gevreesd werd dat een elektrische Skoda qua merkimago niet zou kunnen tippen aan een elektrische Volkswagen, blijkt daar in de praktijk niets van aan.
Lees verder

ABT haalt meer vermogen uit Audi SQ5 TDI
Taal Nederlands De Duitse tuner ABT Sportsline heeft een kit klaar voor de Audi SQ5. Of liever: de SQ5 TDI, want de sportieve variant van de middelgrote SUV gebruikt een zelfontbrander. Die krijgt nu meer vermogen.
Lees verder

Polestar 2 kopen? Gratis Smappee-laadpunt krijgen!
Taal Nederlands Koop je vanaf vandaag tot en met eind september een Polestar 2, dan krijg je daar een slim laadpunt van de Belgische specialist Smappee bovenop. De btw en installatie betaal je wel zelf nog.
Lees verder

Dacia Sandero stoot VW Golf van de troon als populairste auto in Europa
Taal Nederlands Elf jaar na het debuut van de eerste generatie is het hem gelukt: in juli was de Dacia Sandero de meest verkochte auto in Europa.
Lees verder

Ford Transit Nugget 'Trail' is kampeerwagen met stapschoenen
Taal Nederlands De Transit Custom staat inmiddels al even als Nugget in de catalogus, een compacte camper. Voor wie het graag wat avontuurlijker heeft, kleedt Ford zijn kampeerwagen aan met een ruiger design en een aangepast onderstel.
Lees verder