donderdag 19 augustus 2021

Test: Kia EV6

AUTOWEEK
Test: Kia EV6
De officiële lancering is pas in oktober, maar wij konden al kort met een prototype van de gewilde Kia EV6 op pad. Roy neemt jullie mee voor een korte eerste indruk.
Lees verder

Honda vernieuwt kleinste sedan
Honda heeft de kleinste sedan die het in zijn internationale leveringsgamma heeft vernieuwd. We maken kennis met de aangescherpte Amaze, een op een haar na vier meter lange sedan die nooit en te nimmer naar Europa zal komen.
Lees verder

Facelift voor Lincoln's grootste SUV
Ford's Explorer is in Europa een kloeke SUV, maar die auto heeft in de Verenigde Staten de nog grotere Expedition boven zich. Ford's luxemerk Lincoln verkoopt op basis van die Expedition de Navigator, een auto die vier jaar na zijn introductie wordt gefacelift.
Lees verder

Autorijden in het jaar 2000 - Uit de Oude Doos
Mijmeren over de toekomst is van alle tijden. Precies 30 jaar geleden probeerden we ons een voorstelling te maken van mobiliteit in het jaar 2000. Toen nog bijna een decennium in de toekomst, nu alweer 21 jaar geleden. Wat is ervan terechtgekomen?
Lees verder

Elektrische Genesis GV60 onthuld
De Hyundai Ioniq 5 en Kia EV6 hebben er een premiumbroer bij. Genesis heeft namelijk de GV60 onthuld, een volledig elektrische cross-over die zijn basis met die twee EV's deelt. Genesis heeft ook ambities om de Europese markt te betreden en dat maakt de elektrische GV60 interessanter dan je wellicht zou denken.
Lees verder