dinsdag 24 augustus 2021

Toeleveranciers auto-industrie: “85 procent omzet komt nog van verbrandingsmotoren”

AUTOFANS
Toeleveranciers auto-industrie: "85 procent omzet komt nog van verbrandingsmotoren"
Taal Nederlands Steeds meer automerken schakelen over op elektrisch, en dus moeten toeleveranciers volgen. De meeste toeleveranciers zitten al volop in de elektrische omschakeling, maar halen het grootste deel van hun omzet nog uit verbrandingsmotoren. Dat blijkt uit een enquête van de VDA, de sectorvereniging van de Duitse auto-industrie.
Lees verder

Rijtest: Citroën Ë-C4 (2021)
Taal Nederlands Twee vliegen in één klap, en met stekker s'il vous plaît. De nieuwe generatie Citroën C4 vervangt niet alleen de oude, maar ook de C4 Cactus. En hij debuteert meteen als elektrische Ë-C4. Die versie met gek geplaatst trema is meteen ook degene die wij aan de tand voelen.
Lees verder

Doe-het-zelf avec Roger: Franse gendarmes zetten zelfgebouwde Citroën-cabriolet aan de kant
Taal Nederlands De gendarmerie van het Franse departement Indre trok vorige week grote ogen. Op de snelweg kwamen ze een Citroën Xantia Cabrio tegen... ware het niet dat Citroën nooit een cabrioletversie van de Xantia gebouwd heeft.
Lees verder

Spofec houdt Rolls-Royce Ghost verrassend bescheiden
Taal Nederlands Novitec-dochterafdeling Spofec heeft zich over de Rolls-Royce Ghost gebogen. Naar tuningnormen is het eindresultaat verrassend bescheiden. Lees je mee, Mansory?
Lees verder

GM introduceert "gordel aan om te rijden"-functie in rist modellen
Taal Nederlands Het Amerikaanse General Motors rolt de komende jaren haar Buckle to Drive-functie verder uit in modellen van Chevrolet, Cadillac, Buick en GMC. Door die functie kan je niet vertrekken met je wagen zolang je gordel niet vastgeklikt is.
Lees verder