woensdag 11 augustus 2021

Toyota viert 35 jaar Supra met Anniversary Special Edition (2021)

AUTOFANS
Toyota viert 35 jaar Supra met Anniversary Special Edition (2021)
Taal Nederlands 43 jaar geleden kleefde Toyota voor het eerst de Supra-badge achterop een sportwagen. Om dat te vieren lanceert het merk in Japan nu de Supra 35th Anniversary Special Edition. Hoezo, een rekenfout?
Lees verder

Audi Skysphere concept: Tesla Roadster wie? (2021)
Taal Nederlands Audi liet eerder vorige maand weten klaar te zijn met drie nieuwe conceptwagens. De eerste krijgen we daar nu van op ons bord voorgeschoteld. De Skysphere is een luxueuze elektrische GT van 620 pk, 1.8 ton en schermt met een range van 500 kilometer. Dit moet gemaakt worden, Audi.
Lees verder

Officieel: elektrische BMW iX3 gaat al aan de facelift (2021)
Taal Nederlands Ruim een jaar na zijn debuut krijgt de elektrische BMW iX3 een facelift. Die werkt vooral het uiterlijk hier en daar bij, maar laat de technische kant van de zaak ongemoeid.
Lees verder

Jaguar F-Pace nu ook als R-Dynamic Black
Taal Nederlands Na de E-Pace enkele maanden geleden krijgt nu ook de grotere F-Pace van Jaguar een R-Dynamic Black-uitvoering. Die beklemtoont zijn sportieve aankleding door extra zwarte accenten.
Lees verder

Deze Ferrari Testa Rossa J is meer dan 60 km/u snel speelgoed
Taal Nederlands De makers van de Bugatti Baby II hebben niet stilgezeten. The Little Car Company heeft nu ook een Ferrari Testa Rossa uitgewerkt op 75 procent van de ware grootte... voor een luttele 93.000 euro.
Lees verder